Певецът  е известен със своята ексцентричност, а напоследък обвиненията срещу

...
Певецът  е известен със своята ексцентричност, а напоследък обвиненията срещу
Коментари Харесай

Мерилин Менсън имал стъклена стая за мъчения на жени?

Певецът  е прочут със своята екстравагантност, а в последно време обвиняванията против него от страна на доста дами не стихват. Както неотдавна оповестиха медиите, полицията в Лос Анджелис излезе с публично изказване, в което се показва, че той е разследван по обвинявания в корист.

„ Мирър “ неотдавна заяви, че Мерилин е возил девойки в рейса си по време на турне във Англия, принуждавайки ги да се събличат по време на странна полова игра.
Мерилин Менсън с обвиняване в обезчестяване и полово принуждение
Мерилин Менсън е упрекната в обезчестяване и полово принуждение в ново дело, заведено от анонимна жена, която твърди, че е излизала с певиц...

Последната нова странна информация за Мерилин, че в жилището си в Западен Холивуд е имал дребна шумоизолирана стъклена стая, в която е заключвал дамите, с които се е виждал, е повече от притеснителна, оповестява сп. " Ролинг Стоун ". Няколко души, които се забавлявали с известния артист с същинско име Браян Уорнър, споделиха, че пространството е представлявало " изолираност, употребена за психически изтезания на дами ", а артистът го е наричал " стая за неприятни девойки ".

Моделът Ашли Морган Смитлайн в първото си изявление за списание „ Пипъл “, откакто уточни Менсън като собствен хулиган в обява в Instagram през февруари, назова някогашния си сътрудник " страшилище ". Моделът твърди, че по време на секса през двете години от връзката им артистът я е изнасилил безчет пъти, хапейки я, удряйки я с бич, порязвайки я с нож. Наказвал я, като я затварял в стъклена кутия - „ стая за неприятни девойки ", постоянно, когато го ядосвала. Райън Браун, някогашен помощник на артиста, също сподели, че стаята съществува, само че сподели, че в никакъв случай не е виждал жена, заключена в нея, предава БГНЕС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР